Halli hallå alla fina.

Hur lever livet med er, en sån här underbar höstdag?

Här är det väl lite si och så. Jag har fått ännu mer ont i ryggen, efter den här förkylningen som jag haft. Så idag fick jag tummen ur röven och gick till min läkare, med mycket vånda och ångest kan jag lova. För efter ett sipmöte om mig som min läkare var med på, så skulle jag gå till honom för att få en kortison spruta. Å det bemötandet jag fick av honom, vid det läkarbesöket var inte mänskligt. Han hälsade knappt på mig och han tvättade mig inte där han skulle sätta sprutan. Å när jag bad honom att kolla på min rygg, så sa han bara "Ja det där får du väl ta med en sjukgymnast." Å  det var inte med en trevlig ton han sa det. Robban var med på detta läkarbesöket och han trodde varken sina ögon eller öron. Så på nästa sipmöte vi var på, så var inte min läkare med, men det var däremot vårdsamordnaren. Så jag berättade hur jag hade upplevt besöket och sa att jag behöver nog ta nya sprutor i det närmaste. Å hon svarade med glimten i i ögat, men då vill du gå till en annan läkare va?

Så idag tog jag mig iallafall upp till sjukhuset och döm om min förvåning, så tog han mig i hand när jag kom dit och han skrev ut muskelavslappnande till mig och sa med en helt annan ton "det här borde göra susen för din rygg, men har det inte blivit bättre till på måndag, så rekommenderar jag dig att kontakta sjukgymnasten." Så han hade nog fått sig en liten känga, kan jag tänka mig.

Malte fyller år idag också 11år redan, herre jösses vart tar tiden vägen? Min lilla pojke är inte så liten längre. Detta är den första födelsedagen som vi inte kan vara tillsammans och det känns för jävligt rent ut sagt. Det var samma sak när Mälwin fyllde år, det var första gången vi inte fick fira tillsammans med honom också. Men jag hoppas verkligen att det blir den första och sista födelsedagen som vi inte firar tillsammans. Men visst gör det ont såna här dagar och man saknar dom extra mycket och man bannar sig själv för att det är som det är.

Nu ringde Malte precis upp mig nu, det är inte lätt att få tag på honom annars. Men jag sjöng vår födelsedagssång, happy birthday to you, du bor på ett zoo, du ser ut som en apa och du stinker som en sko. För honom och frågade vad han hade fått i födelsedagspresent, men det hade han inte fått några än. Så jag frågade vad han önskat sig å han svarade en orange PlayStation 4 kontroll. Å utav oss önskar han sig en vit kontroll eller pengar och utav släkten önskar han sig en telefon. Så vi får se vad födelsedagsharen kommer med för något.

Dom kommer ju hem den 26 och jag längtar som en tok efter dom.

Nu ska jag börja med maten, så det är dags att avsluta här nu.

Tack för att ni läser.

Puss och kram och kärlek.

✌️❤️🏳️‍🌈